جلسه هماهنگی برنامه سلامت نوروزی 1402 با حضور معاون بهداشتی دانشگاه و کارشناسان مسئول بهداشت محیط مراکز بهداشت شهرستان ها برگزار گردید
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، محسن میرزایی در ابتدای این جلسه گفت: با پیش بینی افزایش سفرهای نوروزی و برای موثر و هدفمند نمودن نظارت ها، تامین، حفظ و ارتقاء سلامت عمومی و پیشگیری از بیمارهای منتقله از عوامل محیطی به ویژه بیماری های منتقله از آب و غذا در ایام نوروز؛ برنامه تشدید نظارت و کنترل عوامل محیطی در مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی از قبیل رستوران، قنادی، اغذیه فروشی و …، اماکن عمومی از قبیل فرودگاه ها, ایستگاه های راه آهن, پایانه های مسافربری, بازار های سرپوشیده, پاساژها و مراکز و اماکن اقامتی و تفریحی در دستور کار بازرسان بهداشت محیط میباشد. وی اظهار داشت:تشدید ممیزی, نظارت و کنترل عوامل محیطی در مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی از تاریخ ۲۴ اسفند ماه ۱۴۰۱ لغایت ۱۴ فروردین سال ۱۴۰۲در ساعات اداری، غیراداری و روزهای تعطیل انجام می شود.


بدون دیدگاه